ATLETISMUL DÂMBOVIȚEAN ARE RESURSE

Date:

Cei mai mici atleți de la Clubul Sportiv Târgoviște au impresionat din plin la ediția din acest an a Campionatului Municipal București U10, U11, U12, U13 și U14, găzduit de stadionul „Iolanda Balaș Soter”, la sfârșitul săptămânii trecute. Cum au avut parte de evoluții foarte bune, micuții sportivi antrenați de Desdemona Banu Ionescu au reușit să urce de numai puțin de patru ori pe podiumul de premiere.

Sonia Ilie s-a comportat la înălțime și a intrat în posesia medaliei de aur. Ambițioasa atletă a clubului nostru a terminat pe primul loc proba de 150 m – Under 12, după ce a întrecut cu brio toate adversarele.

Tot la Under 12, dar în proba de 500 m, Patrick Voinea a încheiat concursul pe locul 3. În schimb, la U10, David Coman a terminat pe locul 2 cursa de 200 m, iar David Ionescu a încheiat aceeași probă pe locul 3. Totodată, chiar dacă nu au prins podiumul, evoluții apreciabile au avut și ceilalți sportivi din cadrul lotului deplasat la competiția din Capitală.

„Mă bucură foarte mult rezultatele obținute de acești copii. Sunt foarte mândră de acești sportivi minunați. Tot ce au realizat la București este rodul muncii lor de la antrenamente. Sunt ambițioși și competitivi și sunt convinsă că rezultatele obținute îi vor motiva să devină și mai buni la concursurile care vor urma. Îi felicit pentru tot ce au realizat la acest campionat municipal. Totodată, mulțumesc părinților lor pentru disponibilitate și implicare”, ne-a declarat Desdemona Banu Ionescu, antrenorul micuților atleți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...