Atletic Fieni Un exemplu de regenerare

A.l.
0 0

atletic fieniNu ştim verdictul în speţa Atletic Fieni – Bradul Moroeni care se judecă astăzi de înţelepţii de la Casa Fotbalului. Cert este că primarul ales al oraşului Fieni, Iulian Tătulescu vrea fotbal de bună calitate sub poalele Leaotei. Vrea o echipă cu curaj, lipsită de complexe, cu ştiinţă fotbalistică, cu atitudine sănătoasă.
Vor fi aduşi oameni care nu doar joacă, ci care să se bată, să lupte, care să trăiască cu intensitate, care să se sacrifice. În ediţia trecută s-a lucrat cu o candoare vecină cu imbecilitatea.
Se spune că pe banca tehnică va fi adus Ciprian Stăncescu care va veni cu 7-8 jucători noi.
După ce a avut parte de lecţia umilinţei (în sezonul trecut) acum la Atletic Fieni se vrea să se predea lecţia succesului.
La trupa din nordul judeţului nu se garantează însă succesul, dar echipa se poate ridica din genunchi. Se visează un loc în preajma podiumului.
Trebuie spus că materia prima aflată la dispoziţia lui Florin Cernea n-a fost de cea mai bună calitate. Totuşi, cred că primarul Iulian Tătulescu poate scoate Atleticul din râpă şi să-l ducă spre vârful muntelui.
Dar, o echipă ridică permanent probleme.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cristi Cherchez are calitate tehnică. Atacantul care simte jocul şi dă goluri

Am fost printre cei care l-au influenţat pe Ghior-ghi Zotic să-l aducă pe Cristi Cherchez de la Petrolul Târgovişte la F.C.M. Târgo-vişte. E treabă de vreo şapte ani. Sezon după sezon, şi-a pus numele pe lista marcatorilor de la F.C.M.. Colabora bine cu Petculescu, Anton, Zidăroiu, C. Dinu, Regi-naldo, Bârsănel, […]