Atletic Fieni s-a reunit pe 19 iulie. S-au făcut trei antrenamente

A.l.
0 0

atletic fieniScăpată de retrogradare pe la Comisiile FRF, Atletic Fieni s-a reunit marţi, 19 iulie, la stadionul Cimentul.
De destinele echipei se va ocupa Ciprian Stăncescu, care în sezonul anterior a antrenat-o pe PAS Pucioasa, echipă care a terminat campionatul pe locul 2 cu 92p. E posibil ca de la echipa de pe dealul Patrana să vină la Atletic mai mulţi jucători.
Antrenorul Stăncescu n-a fost primit cu braţele deschise la Fieni. Câţiva jucători l-au primit cu ostilitate pe noul antrenor. Dar acesta le-a răspuns clar că „dragoste de-a sila nu se face”.
Atleticii s-au antrenat marţi, joi şi sâmbătă la Fieni. Vor continua acest program până pe 20 august, când se spune că începe noul sezon. Vor fi şi mai multe meciuri amicale cu F.C.M. Alexandria (marţi, 2 august) şi Viitorul Caragiale (sâmbătă, 6 august).
Preşedinte a rămas Răzvan Mari-noiu, iar organizator de competiţii – Sandu Dragomir. E posibil ca Stăncescu
să aibă o altă opţiune. Se vrea o echipă puternică la Fieni. Obiectivul echipei de sub poalele Leaotei se va fixa în funcţie de buget şi de lotul de jucători.
Lângă Atletic va fi şi primarul oraşului Fieni, Iulian Tătulescu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

De trei ani nu mai e fotbal la Găeşti. Se vrea o echipă puternică în ediţia viitoare

Din ediţia 2012-2013 nu mai e fotbal la Găeşti. A mai fost în vara trecută fuziunea cu Săgeata Cătunu, care însă n-a avut success. Această combinaţie s-a dovedit a fi păguboasă. Noua echipă, numită Săgeata Găeşti, a parcurs traseul Că-tunu, Găeşti, Perşinari, Produ-leşti şi n-a ajuns nicăieri. S-a desfiinţat. Foarte […]