Astăzi, va avea loc un exercițiu cu forțe și mijloace în teren care va presupune simularea unui accident rutier pe DN 72

Date:

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” va desfășura mâine, 11 iulie a.c., începând cu ora 10:00, un exercițiu cu forțe și mijloace în teren care va presupune simularea unui eveniment rutier major pe căile de transport rutier pe DN 72.

 Scopul acestui exercițiu este de a antrena forțele de intervenție pentru a răspunde eficient în cazul unor situații reale de urgență. Acesta include coordonarea și cooperarea între diferitele structuri implicate, îmbunătățirea procedurilor de comunicație și optimizarea timpilor de răspuns.

 Această simulare va oferi oportunitatea de a evalua și îmbunătăți planurile de intervenție existente, asigurându-se că toate echipajele sunt familiarizate cu procedurile specifice și sunt pregătite să facă față provocărilor complexe care pot apărea în timpul intervențiilor reale.

 Populaţia nu trebuie să intre în panică, fiind vorba doar de un exerciţiu.

 Pe timpul desfăşurării acestei activităţi, locuitorii nu trebuie să-şi întrerupă activitatea normală, deoarece acest exerciţiu implică doar personalul de la nivelul administraţiei publice locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Ministerul Agriculturii propune un mecanism de asigurare la secetă pentru culturile de toamnă şi primăvară

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a declarat că  intenţionează să...

Asigurarea voluntară de sănătate – o alegere inteligentă 

 Asigurarea voluntară de sănătate este soluția ideală pentru a...