Astăzi. SIMULARE LA MATEMATICĂ PENTRU EXAMENUL DE BACALAUREAT

0 0

SIMULAREAstăzi, de la ora 10, aproximativ 2.500 de elevi susţin simularea la matematică pentru examenul de bacalaureat. Este vorba despre cele 19 liceele dâm-boviţene, cu filieră tehnologică. Referitor la organizarea examenului, aceasta revine exclusiv fiecărei instituţii de învăţământ organizatoare în parte, ceea ce înseamnă că şi supravegherea cu camere video rămâne la latitudinea organizatorilor. Mihaela Anton,purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, ne-a declarat că această simulare vine mai târziu, din cauza ritmului de parcurgere al materiei aferente examenului de bacalaureat. Elevii din liceele cu filieră tehnologică, în primul semestru au avut şi module de practică, ceea ce explică această decalare a simulării.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primarii şi fermierii dâmboviţeni au primit răspuns la problemele pe care le întâmpină în accesarea de fonduri europeneenul de bacalaureat. Este vorba despre cele 19 liceele dâm-boviţene, cu filieră tehnologică.

Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a găzduit vineri, 25 ianuarie, o întâlnirea între autorităţile locale şi judeţene şi conducerea Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Regionale, ce a avut ca principală temă, implementarea fondurilor europene, precum şi identificarea căilor […]