ASTĂZI AFLĂ PROGRAMUL

Mihai ROŞOIU

csmOficialii Federaţiei Române de Baschet au anunţat datele în care se vor stabili meciurile contând pentru ligile naţionale, iar programul campionatului feminin, acolo unde ar trebui să se afle şi vicecam-pioana României, CSM Târgovişte, se va schiţa în această dimineaţă la sediul forului suprem al baschetului românesc.
Pe site-ul FRB a fost publicat şi anunţul în care se confirmă că în data de 5 iulie va fi stabilit programul pentru campionat şi Cupa României.
CCCLT reaminteşte echipelor care au dreptul să participe în Campionatul Naţional – Liga Naţională de Baschet şi Cupa României masculin şi feminin că:
1. ULTIMA zi pentru depunerea solicitării de înscriere în vederea participării în Campionatul Naţional – Liga Naţionala de Baschet şi Cupa României masculin este după cum urmează:
– Pentru Liga Naţională de Baschet masculin şi Cupa României – Miercuri, 03 iulie 2013, orele 12:00.
– Pentru Liga Naţionala de Baschet feminin şi Cupa României – Joi, 04 iulie 2013, orele 12:00.
2. Şedinţa cu delegaţii echipelor înscrise şi tragerea la sorţi pentru întocmirea programului jocurilor se va organiza după cum urmează:
– Pentru Liga Naţională de Baschet masculin şi Cupa României – Joi, 04 iulie 2013, orele 14:00.
– Pentru Liga Naţională de Baschet feminin şi Cupa României – Vineri, 05 iulie
2013, orele 14:00.
Şedinţele la care se vor discuta şi unele probleme legate de organizare vor avea loc în sala „Mihai Nedef” din sediul FR Baschet, B-dul Basarabia nr. 39.
Sunt invitaţi să participe toţi reprezentanţii echipelor care au dreptul să participe în Campionatul Naţional – Liga Naţională de Baschet şi Cupa României masculin şi feminin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aproape desfiinţată CSM TÂRGOVIŞTE ESTE CEA MAI VALOROASĂ ECHIPĂ ROMÂNEASCĂ ÎN EUROPA

Site-ul www.eurobasket.com publică în fiecare săptămână un clasament al celor mai importante echipe de baschet feminin din Europa. În ciuda faptului că se află într-o situaţie delicată, din punct de vedere financiar, echipa Clubului Sportiv Municipal ocupă locul 26 în Europa, având cea mai bună linie de clasament dintre formaţiile […]