Astăzi, 27 mai, este aniversată Ziua Psihologului

0 0

27 mai este ziua în care în urmă cu 17 ani, Parlamentul României a emis Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înfiinţarea şi organizarea Colegiului Psihologilor din România -momentul în care profesia de psiholog a fost reglementată oficial. Este o zi specială, o zi în care psihologii merită să fie sărbătoriţi. Împreună sărbătorim profesia şi profesionalismul, profesie pe care o practicăm cu empatie, responsabilitate, etică profesională, integritate, altruism.

Această profesie rămâne a fi una din cele mai importante şi necesare societăţii. În contextul actual al pandemiei cauzate de noul coronavirus, psihologii continuă să presteze servicii psihologice, prin corectitudine, tenacitate şi exigenţă, reuşind să aducă o rază de lumină şi speranţă în inima celor aflaţi la nevoie, contribuind astfel la starea de bine a comunităţii.
Haideţi, aşadar, să recunoaştem meritele acestei nobile profesii şi să-i sărbătorim împreună pe toţi aceşti oameni altruişti!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TOLERANŢĂ ZERO FAŢĂ DE CRIMINALITATE

Poliţia Română a efectuat 98 de percheziţii domiciliare pentru combaterea infracţionalităţii, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale şi protejarea comunităţii de activităţile ilegale.Percheziţiile au fost efectuate sub supravegherea procurorilor de la unităţile de parchet competente, în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări […]