Asociaţia „Împreună pentru Târgovişte” a dat startul unei noi campanii de Crăciun

Ş.E.

borigaGabriel Boriga şi Asociaţia „Împreună pentru Târgovişte” au lansat o nouă campanie umanitară, intitulată „Un Crăciun fericit tuturor”. Campania se derulează în perioada 8-22 decembrie şi îşi propune ca 10 familii din Târgovişte să fie ajutate cu bani, haine, jucării, alimente şi rechizite, ce pot fi donate la sediul „Asociaţiei Împreună pentru Târgovişte”, de pe Centrul Vechi.
„Se doreşte armonizarea necesităţilor grupurilor defavorizate cu interesul şi spiritul civic al întregii comunităţi astfel încât, în preajma sărbătorilor de iarnă, cei care se află într-o situaţie precară, să beneficieze de sprijinul celor din jur”, a declarat Gabriel Boriga în cadrul unei conferinţe de presă. Beneficiarii acestui proiect sunt 10 familii, caz social din municipiu, (identificate pe baza unei anchete sociale realizată de Direcţia de Asistenţă Socială), care au 47 de persoane din care 21 de adulţi, unul cu handicap şi 26 de copii, unul cu handicap; Centrul de copii cu dizabilităţi cu o capacitate de 124 de persoane şi Centrul Social pentru persoane vârstnice „Sf. Elena”, cu o capacitate de 15 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Uneori nu poţi explica lucruri inexplicabile

F.C.M. Târgovişte a jucat oscilant în prima parte a campionatului. A început bine sezonul şi, după primele trei etape, avea şapte puncte şi +4 la adevăr. Acestea s-au adunat din meciurile cu: C.S. Podari (1-0, în deplasare), Astra 2 Giurgiu (5-1, acasă), Urban Titu (0-0, în deplasare). A urmat o […]