Asistenţa sociala, componenta a actului medical de calitate

0 0

Sala de conferinţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a fost gazda evenimentului „Asistenţa socială, componentă a actului medical de calitate”. Evenimentul a fost organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în colaborare cu Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Filiala Dâmboviţa. Evenimentul este dedicat asistenţilor sociali, oficialităţilor judeţene, reprezentanţilor societăţii civile, prietenilor şi susţinătorilor profesiei de asistent social.
Violeta loan, preşedintele sucursalei Dâmboviţa a CnAsR a deschis evenimentul.
Dr. Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a adresat un gând tuturor celor prezenţi.
La acest eveniment a fost prezentă şi conducerea Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, în persoana preşedintelui acestei organizaţii, prof. Doru Buzducea, a vicepreşedinţilor Cristian Roşu şi loan Durnescu şi a secretarului executiv Diana Cristea. Astfel, judeţul Dâmboviţa se alătură celorlalte judeţe prin care a trecut Caravana CNASR în cadrul campaniei naţionale „România se ridică în picioare pentru asistenţa socială”.
La eveniment au mai participat: subprefectul judeţului Dâmboviţa, Florina Mureşan, secretarul judeţului Dâmboviţa, lvan Vasile lvanoff, directorul de îngrijiri medicale, Rodica Nicolae şi alţi invitaţi.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Casa de tip familial la Găeşti

O nouă Casă de tip familial ce se află în incinta Complexului de Servicii Sociale Găeşti a fost dată în folosinţă joi, 7 decembrie 2017. Noua casă de tip familial ce se află în incinta Complexului de Servicii Sociale Găeşti are 14 locuri şi va găzdui tineri care beneficiază de […]