Articole vestimentare contrafăcute, confiscate de jandarmi

0 0

Jandarmii dâmboviţeni în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat o persoană care avea expuse spre vânzare produse contrafăcute în zona de subsol a complexului Pavcom, din municipiul Târgovişte.
În urma verificărilor efectuate asupra bărbatului în vârstă de 45 de ani au fost găsite 31 articole vestimentare (pantaloni şi bluze de trening) cu numele unor mărci consacrate.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi celui în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru „punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.
Acţiunile pe linia combaterii comerţului ilegal de produse contrafăcute vor continua şi în perioada următoare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Racordări ilegale la reţeaua de energie electrică

Cinci persoane care aveau imobilele racordate ilegal la reţeaua de energie electrică au fost depistate pe raza unei localităţi dâmboviţene. Jandarmii dâmboviţeni împreună cu reprezentanţi ai companiei de furnizare a energiei electrice au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică pe raza comunei Cojasca, sat […]