ARTEFACTE MODERNE DE PAŞTE

Ş.E.
0 0

muzeuComplexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, în parteneriat cu Grădiniţa nr. 14 din Târgovişte, organizează un atelier intitulat „ARTEFACTE MODERNE DE PAŞTE”, ce se va desfăşura astăzi şi mâine, la Muzeul de Istorie.
Proiectul educaţional face parte din programul cultural „Muzeul – o punte între trecut, prezent şi viitor.”
„Prin demararea acestui proiect se urmăreşte dobândirea de experienţă şi cunoştinţe care să reflecte asupra dezvoltării intelectuale şi emoţionale a copiilor”, a declarat Marilena lordache, purtător de cuvânt la CNM.
„Arta ne aduce mai aproape unii de alţii, ne face să simţim şi să înţelegem ceea ce uneşte umanitatea în diversitatea culturilor şi expresiilor sale. Un artefact ne poate spune multe despre istoria civilizaţiilor şi legăturile dintre ele. Copiii pot exersa prin joc diferitele abilităţi şi calităţi: imaginaţia, curiozitatea, creativitatea şi capacitatea de a rezolva unele probleme.
Copiii trebuie învăţaţi să iubească arta, ea îi va ajuta să se înţeleagă mai bine unii pe alţii şi le va oferi o deschidere spre noi moduri de a vedea lumea, creând o bază pentru legăturile sociale şi integrarea în comunitatea din care fac parte”, a mai precizat Marilena Iordache.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ZIUA POLIŢIEI, SĂRBĂTORITĂ DE IPJ DÂMBOVIŢA. VIDEO

Poliţia Română aniversează, astăzi, 25 martie, 191 de ani de atestare documentară. Poliţiştii dâmboviţeni au organizat mai multe manifestări pentru a marca acest moment festiv. În cursul zilei de luni, la Tearul „Tony Bulandra”, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa a organizat o şedinţă festivă, la care au luat parte […]