ARGINT PENTRU ANDREI GRIGORE

Mihai ROŞOIU

Secţia de box a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte şi-a îmbogăţit palmaresul cu o medalie de argint obţinută la Campionatele Naţionale de Tineret obţinută de Andrei Grigore, fostul campion al României la categoriei super-grea, pierzând în finală din cauza unei accidentări suferită la mână.
În primul tur, pugilistul de la Clubul Sportiv Municipal a trecut prin k.o. de Eduard Stefi, sportiv legitimat la CS Municipal Craiova. În repriza a doua a meciului, olteanul a fost doborât de Grigore, care a dat în semifinale peste Florin Stan.
Contra adversarului de la Rapid Bucureşti, Andrei Grigore a avut mai mult de lucru, iar dificultatea partidei a lăsat urme, dâmboviţeanul accidentându-se la mână.
Problemele medicale aveau să-l coste pe sportivul pregătit de reptuatul tehnician Nicu Tamaş pentru că în ultimul act al competiţiei, acolo unde trebuia să-i dea replica lui Ion Florescu (CSM Bacău), nu a mai putut face faţă meciului, iar medicul a oprit meciul pentru că pugilistul nostru nu mai putea lovi cu mâna accidentată.
Pentru secţia de box urmează alte întreceri importante, prima de anvergură fiind Campionatul Naţional Feminin, acolo unde Nicu Tamaş speră să obţină un titlu naţional cu sportivele pe care le pregăteşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţence la lotul naţional de fotbal feminin ANDREEA PĂRĂLUŢĂ ŞI OLIVIA OPREA AU FOST CONVOCATE PENTRU CANTONAMENTUL DE LA MOGOŞOAIA

Selecţionata feminină a României va desfăşura un ultim stagiu de pregătire înaintea debutului în calificările pentru Campionatul European din 2021, găzduit de Anglia. Tricolorele se vor antrena în perioada 25 august – 1 septembrie la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, urmând a pune la punct ultimele detalii înaintea […]