Arestaţi pentru furturi din TIR-uri

Poliţiştii dâmboviţeni cercetează cinci persoane bănuite că au furat din TIR-uri laptopuri, ţigarete şi încălţăminte sport, pe teritoriul Austriei şi Franţei, potrivit IPJ Dâmboviţa.
Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 2019-2020, bănuiţii ar fi sustras peste 300 de laptop-uri, peste 3.000 de pachete de ţigarete, dar şi încălţăminte sport din mai multe ansamble de vehicule rutiere, faptele fiind săvârşite pe teritoriul Austriei şi Franţei”, precizează IPJ Dâmboviţa. Cei în cauză au fost prezentaţi, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, faţă de doi dintre aceştia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Activităţile de cercetare au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor de la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi sub coordonarea procurorului de caz. În continuare sunt desfăşurate cercetări în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Evaluarea Naţională 2020, sesiunea specială

Evaluarea Naţională 2020 va avea o sesiune specială, la care vor participa elevii ce vor avea temperatura peste 37,3 grade, sunt internaţi sau se află în carantină în ziua examenelor din sesiunea oficială de Evaluare Naţională.Sesiune specială a Evaluării Naţionale se va desfăşura la două săptămâni după sesiunea oficială, respectiv […]