ARBITRII DE LIGA A II-A, INSTRUIŢI LA CHEILE GRADISTEI

Mihai ROŞOIU

arbitriDe duminică, 24 iulie, şi până miercuri, 27 iulie, arbitri şi arbitri asistenţi din Liga a 2-a participă la un curs de instruire organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor la Cheile Grădiştei. Nu vor mai participa arbitri şi arbitri asistenţi aflaţi în vizorul comisiei pentru promovarea în Liga I care au asistat la cursul de instruire organizat pentru acest eşalon la începutul lunii iulie, în aceeaşi locaţie. Cursul a debutat duminică după amiază, cu o analiză a prestaţiei arbitrilor din sezonul trecut al Ligii a 2-a, urmată de o testare video. În dimineaţa zilei de luni a avut loc loc testarea fizică, cei prezenţi fiind supuşi noilor teste UEFA.
Marţi, cursul de la Cheile Grădiştei va avea parte de un invitat special, în persoana danezului Jorn West Larsen, responsabil Convenţia UEFA, care va susţine o prezentare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PUMNII STRÂNŞI PENTRU NAŢIONALA LUI CĂTĂLIN TĂNASE!

Mai puţin de zece zile ne mai despart de debutul Campionatului European U16 feminin -Divizia B, ediţia 2016, eveniment care va fi organizat în trei arene sportive din Oradea în perioada 5-14 august 2016. Conform FIBA, la startul întrecerilor continentale şi-au anunţat participarea 23 de echipe naţionale din toate colţurile […]