Aproape două sute de persoane, încadrate la o lună de la organizarea Bursei Locurilor de Muncă

Date:

Cu o lună în urmă, AJOFM Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa a organizat Bursa generală a locurilor de muncă, la care au fost prezenți 58 de agenți economici. Aceștia  au pus la dispoziţia celor interesaţi 581 de locuri de muncă vacante, de care s-au interesat  622 de persoane. Mai mult de jumătate dintre acestea, respectiv  317, au fost selectate şi programate la interviuri în vederea angajării.

Domeniile care au oferit cele mai multe locuri de muncă au fost : industria metalurgică, industria prelucrătoare,  construcţii, comerţ, transporturi, hoteluri şi restaurante, fabricarea de aparate şi echipamente electrice, industria alimentară,  industria de apărare, industria textilă, turism, servicii (inclusiv sociale).

Potrivit unei informări a AJOFM, la o lună de la eveniment se  înregistrează 188 încadrări în muncă, din care  46 şomeri indemnizaţi și 142 şomeri neindemnizaţi.

Referitor la nivelul de studii 14 sunt cu studii superioare, 65 sunt  cu studii medii, 40 sunt cu studii profesionale,69 sunt cu studii generale sau incomplete.

Angajările s-au realizat preponderent în următoarele ocupaţii : agent de securitate, lucrător comercial, manipulant mărfuri, ajutor bucătar, montator subansamble, şofer autocamionete-distribuitor, conducător auto transport rutier de  mărfuri, muncitor necalificat în construcţii, muncitor necalificat în industria textilă, iar pentru locurile ce necesită studii superioare –inginer automatist, inginer electromecanic, asistent manager, economist,  consilier vânzări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

Unitate și Devotament: Penitenciarul Mioveni și Directorul Ghebaru Onorează Ziua Națională și Moștenirea Eroică

Subcomisarul de poliție penitenciară Patric Daniel Ghebaru și Penitenciarul...

Cum alegi cel mai bun geam termopan

Alegerea tipului potrivit de sticla pentru ferestrele termopan este...

Afla care este capitalul social minim pentru infiintarea unui SRL

Capitalul social este una dintre componentele esențiale ale unei...