Aproape 600 de posturi la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, organizează vineri, 20 octombrie, Bursa Locurilorde Muncă pentru Absolvenţi, acţiune ce se încadrează în seria de evenimente organizate de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la nivelul întregii ţări.
În judeţul Dâmboviţa, Bursa locurilor de Muncă pentru Absolvenţi va avea loc la Târgovişte, începând cu ora 10.00, în incinta Clubului Studenţilor.
Până în prezent au confirmat participarea 37 de agenţi economici, cu o ofertă de 586 de locuri de muncă, care se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cu studii medii cât şi celor fără calificare. Cu studii superioare angajatorii caută ingineri mecanici; ingineri electromecanici; ingineri energeticieni; ingineri electronişti; proiectanţi reţele electrice; ingineri auvehicule rutiere; consilieri vânzări; economişti.
Pentru absolvenţii de liceu sunt disponibile posturi de: agenti vânzări; asistenti manager; operatori caluculator; consilieri service; lucrători comerciali; mecanici auto; rectificatori; operatori comandă numerică; galva-nizatori; bucatari; ospătari; ambalatori manuali; sudori; confecţioneri articole textile; electricieni; muncitori necalificaţi.
Persoanele care doresc să lucreze în străinătate, se pot adresa consilierului Eures, care prezintă oferta din Uniunea Europenă cu 1521 de locuri de muncă vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA A ABANDONAT ÎN LUXEMBURG

Sorana Cîrstea s-a accidentat şi a fost nevoită să abandoneze înă din primul tur al turneului din Luxemburg. Românca a avut o problemă la coapsă în setul secund al meciului cu ocupanta locului 78 WTA, Veronica Cepede Royg. Timp de mai multe minute Cîrstea a primit îngrijiri medicale atât pe […]