APM Dâmboviţa: Nu se percep taxe pentru viza anuală a autorizaţiei de mediu

Agenţia pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa informează toţi titularii/deţinătorii de autorizaţii de mediu/autorizaţii integrate de mediu, despre apariţia Ordinului nr. 1171/05.11.2018 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu, publicat în Monitorul Oficial al României Partea I nr. 967/15.11.2018.
Prezenta procedură reglementează condiţiile de solicitare, de aplicare sau de respingere a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu, în acord cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 195/2005 din 22 decembrie 2005 privind protecţia mediului, aprobată prin Legea nr. 265/2006 cu modificările şi completările ulterioare.
Având în vedere faptul că Autorizaţia de mediu şi autorizaţia integrată de mediu îşi păstrează valabilitatea pe toată perioada în care beneficiarii lor obţin viza anuală, toţi titularii/deţinătorii de autorizaţii de mediu/autorizaţii integrate de mediu trebuie să solicite (viza anuală) la Agenţia pentru Protectia Mediului Dâmboviţa în fiecare an, cu minim 60 de zile înainte de ziua şi luna în care a fost emisă autorizaţia de mediu sau autorizaţia integrată de mediu.
Pentru derularea procedurii de aplicare a vizei anuale nu se percep taxe sau tarife.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Recomandări ale jandarmilor montani pentru zona montană Moroeni - Padina - Peştera

La această oră, în zona montană Moroeni – Padina -Peştera, ninge, iar temperaturile sunt sub 0 grade. Stratul de zăpadă atinge 20 de cm. Pentru prevenirea incidentelor în Munţii Bucegi sau a limitării efectelor în cazul producerii acestora, jandarmii montani de la posturile Zănoaga şi Peştera recomandă turiştilor care se […]