Aplicația CHECK DCC pentru verificarea certificatelor digitale ale UE privind COVID-19

0 0

Aplicația Check DCC poate fi descărcată gratuit din magazinul de aplicații Google Play pe un telefon mobil sau o tabletă cu sistem de operare Android.
Aplicația permite verificarea și validarea certificatelor digitale UE privind COVID, generate atât în România, cât și în celelalte state interconectate la sistemul informatic european.
ATENȚIE!
Pentru utilizarea aplicației pe teritoriul României nu trebuie selectată nicio țară.

Certificatele verificate afișează doar datele esențiale de identificare (nume, prenume și data nașterii) și datele medicale care atestă situația epidemio-logică a persoanei – vaccinată, trecută prin boală sau deține un test negativ realizat în ultimele 48 de ore pentru testele antigen sau realizat în ultimele 72 de ore pentru testele PCR.
IMPORTANT!
Aplicația nu înregistrează și nu stochează informații. Aplicația doar verifică autenticitatea și validitatea certificatelor digitale UE privind COVID.
Aplicația este interconectată cu gateway-ul european care are integrate cheile publice de verificare a certificatelor emise la nivelul UE și se actualizează permanent pentru a permite verificarea tuturor certificatelor valabile.
Pentru suport tehnic în utilizarea aplicației Check DCC, operatorii economici au la dispoziție următoarele date de contact:

  • telefon: 021.414.44.25
  • e-mail: check-dcc@ms.ro

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Sănătate pentru Dâmbovița!", o dezbatere inițiată de CJ Dâmbovița

„Sănătate pentru Dâmbovița!”, o dezbatere inițiată de CJ Dâmbovița, la care au participat prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, prof. dr. Alexandru Rafila, alți specialiști în sănătate, parlamentari, DSP Dâmbovița, conducerile unităților spitalicești dâmbovițene, reprezentanți ai autorităților județene, locale și ai direcțiilor și serviciilor implicate în actul de sănătate din județul Dâmbovița.Miercuri, […]