Aplicația Amiabila, o alternativă digitală la formularul Constatare amiabilă în caz de accident

Date:

Această aplicație este o alternativă digitală la formularul Constatare amiabilă în caz de accident. Descarcă și tu aplicația din AppStore sau Google Play. 

În cazul nefericit al unui accident o vei avea la dispoziție și îți va ușura întregul proces de constatare și avizare a daunei materiale produsă într-un accident cu două vehicule asigurate.

Aplicația este o alternativă online a clasicului formular de constatare amiabilă, care până acum exista doar în format tipărit, pe hârtie.  

Odată cu schimbarea legislației, soferii au acces la o aplicație digitală, prin care pot completa în format electronic formularul de „Constatare amiabilă de accident”.

Este de reținut că formularul electronic nu înlocuiește varianta clasică, pe hârtie, ambele fiind acceptate în rândul asiguratorilor și a intermediarilor, conform prevederilor legale. În schimb, tranziția de la un formular la altul se face într-un mod simplu, varianta digitalizată reproducând același model grafic, aceleași informații și având aceeași valoare juridică.

Indiferent de formatul său – online sau tipărit, formularul de înțelegere amiabilă se folosește atunci când ești implicat într-un accident rutier ușor, în urma căruia s-au produs numai pagube materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

A pierdut controlul mașinii și a ajuns în șant

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu...

 Incendiu produs la o casă în satul Urziceanca, comuna Ciocănești 

Detașamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială...

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii dâmbovițeni 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au oprit în...

Falșii consultanți de investiții!

Ai decis să intri în lumea investițiilor și vrei...