APIA: Ultima săptămână pentru solicitarea ajutorului de stat la motorina consumată în Trimestrul III

0 0

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Dâmbovița primește, până la sfârșitul acestei luni, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenței de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul III / 2021.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre acciza standard și acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură și a fost calculat la valoarea de 1.5720 lei/ litru.
Fermierii pot solicita ajutorul de stat pentru reducerea accizei la motorină, prin mijloace electronice de comunicare. Pentru lămurirea oricărei neclarități, fermierii sunt rugați să sune la APIA Centrul Județean Dâmbovița unde vor fi consiliați de funcționarii responsabili cu această activitate.
ĩn județul Dâmbovița sunt aproximativ 450 de beneficiari care au obținut acord favorabil de finanțare. Pentru trimestrul III, 164 de fermieri dâmbovițeni au depus cerere de solicitare a ajutorului de stat însoțită de o situație centralizatoare privind cantitățile de motorină achiziționate și copiile facturilor de achiziție.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LAURENȚIU REGHECAMPF, ÎNJURAT DE FANII CHINDIEI

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a fost jignit „ca la ușa cortului" în timpul partidei din etapa a 13-a a Ligii 1, în care echipa pe care o conduce, Universitatea Craiova, s-a impus la limită în fața celor de la Chindia Târgoviște, 1-0.Divorțul Reghecampf – Prodan a ținut capul de […]