APIA primeşte cererile pentru subvenfia la motorină, aferentă Trimestrului I

0 0

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeşte, în luna aprilie 2021, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul I / 2021.
Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi copiile facturilor/bonurilor fiscale de achiziţie.
în judeţul Dâmboviţa, pot solicita rambursarea diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură achiziţionată în trimestrul I al acestui an 440 de fermieri care au obţinut acord favorabil pentru finanţare.
Pentru lămurirea oricărei neclarităţi, fermierii sunt rugaţi să sune la APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa unde vor fi consiliaţi de funcţionarii responsabili cu această activitate.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, APARIŢIE DE SENZAŢIE LA SALA DE FORŢĂ

Sorana Cîrstea a mers la sala de forţă, de unde a postat o imagine apreciată de fani! Jucătoarea de tenis a purtat o ţinută corespunzătoare şi a ţinut să scoată în evidenţă acest lucru.Sorana Cîrstea (30 de ani) trage tare la sala de forţă pentru a fi în formă în […]