APIA eliberează fermierilor adeverinţe pentru accesarea creditelor pentru activităţi curente

0 0

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură eliberează adeverinţe pentru beneficiarii schemelor de plată implementate de Agenţie în cadrul Campaniei 2021, respective pentru fermierii care intenţionează să acceseze credite în vederea finanţării activităţilor curente, de la insituţiile bancare şi non-bancare care au încheiat convenţii cu APIA.
Astfel, potrivit convenţiilor, la solicitarea scrisă a fermierului, APIA eliberează o adeverinţă prin care confirm că acesta a depus cererea unică de plată pentru anul 2021 aplicând pentru schema de plată unică pe suprafaţă, plata redistributivă, plata pentru practice agricole benefice pentru climă şi mediu şi/sau pentru măsurile de mediu şi climă – M10, M11, M13.
De creditul de până la 85% din valoarea sumei calculate conform adeverinţei eliberate de APIA, au beneficiat până în prezent 31 de fermieri dâmboviţeni.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM TÂRGOVIŞTE NU MAI CONTEAZĂ ÎN LUPTA PENTRU TITLU LA BASCHET FEMININ

În fiecare dintre precedentele serii cu trofeul pe masă (2018 şi 2019), câştig de cauză a avut Sepsi SIC. Anul trecut Liga Naţională de Baschet Feminin a fost întreruptă după sezonul regulat, din cauza pan-demiei de CoVid-19.În actualul sezon, cele două formaţii s-au întâlnit în semifinalele Cupei României, dar şi […]