APIA Dâmbovița: Se primesc cereri pentru subvenția la motorina utilizată în Trimestrul III

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Dîmbovița primește, în luna octombrie, cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenței de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul III / 2021.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre acciza standard și acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură și a fost calculat la valoarea de 1.5720 lei/ litru.
în județul Dâmbovița sunt aproximativ 450 de beneficiari care depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoțite de o situație centralizatoare privind cantitățile de motorină achiziționate și copiile facturilor de achiziție.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Peste 4400 persoane și-au găsit un loc de muncă în Dâmbovița prin Programul Național de Ocupare

În primele 8 luni ale anului 2021, ca urmare a implementării Programului Național de Ocupare a Forței de Muncă, prin intermediul AjOfM Dâmbovița au fost încadrate în muncă 4407 persoane, dintre care 1979 femei.Din totalul persoanelor ocupate, 1810 au peste 45 de ani, 1061 au vârsta cuprinsă între 35 și […]