APIA Dâmbovița: Au fost solicitate plăți pentru 130569 hectare de terenuri agricole

1 0

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură, Centrul Județean Dâmbovița, a anunțat  încheiera Campaniei de depunere  a Cererilor unice de plată. În județul Dâmbovița au fost depuse în total 23.508 cereri. Potrivit APIA Dâmbovița, suprafața totală este de  130.569 de ha.

“Am finalizat etapa de depunere cereri. Este o activitate complexă, care se va încheia pentru anul 2022, abia pe 30 iunie 2023. La final de campanie putem spune că am totalizat un număr de 23.508 cereri, cu o suprafață de 130.569 de ha, iar din totalul de cereri, 1464 de cereri au incluse scheme pentru zootehnie. În acest moment, suntem în faza de control preliminar. Au fost extrase și transmise către fermieri 2842 de notificări care îi înștiințează asupra neconcordanțelor, erorilor care pot fi remediate, fie de amplasare, fie de suprapuneri de parcele, din cauză de desen. Ele pot fi remediate. Acum se fac modificări ale declarației de suprafață la solicitarea agenției. După finalizarea acestora, fermieri se prezintă, analizăm și modificăm. După întâlnirea cu cei 2842 de fermieri, se vor procesa datele și va fi extras eșantionul de control pe teren, o altă etapă a cererilor de plată”, a transmis APIA Dâmbovița.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CU RODICA BUTEREZ CĂPITAN DE ECHIPĂ, ROMÂNIA S-A CALIFICAT ÎN SEMIFINALELE GOLDEN LEAGUE

Naționala feminină de volei a României s-a calificat în semifinalele Golden League 2022! Ultimul meci din grupe s-a încheiat cu o victorie clară, 3-0 în fața Ungariei. Căpitanul primei reprezentative a fost Rodica Buterez, componentă de bază a vicecampioanei României, CDM Târgoviște. Româncele au dominat primul set disputat în sala […]