APIA Dâmboviţa: Aproape 95% dintre cererile unice eligibile au fost autorizate la plată

0 0

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Centrul Judeţean Dâmboviţa a reuşit, până la sfărşitul lunii decembrie 2020, să autorizeze la plată 21.790 de cerei unice dintre cele 23.198 eligibile în acest an. Astfel, 93,93 % dintre fermierii dâmboviţeni au primit sprijinul solicitat pentru agricultură, în valoare totală de 27.871.746,36 euro.
De asemenea, în luna decembrie, A.P.I.A. Centrul Judeţean Dâmboviţa a autorizat la plată şi cererile pentru Sprijin temporar cu caracter excepţional acordat fermierilor şi IMM-urilor care au fost afectaţi în mod deosebit de criza COVID-19. Valoarea plăţilor autorizate este de 29.722.960,78 lei.
Ca urmare a utilizării eficiente a potenţialului uman şi material, instituţia a reuşit îndeplinirea celui mai important obiectiv – îmbunătăţirea calităţii relaţiilor cu fermierii. S-au canalizat eforturile pentru procesarea tuturor informaţiilor în vederea autorizării la plată a cererilor de sprijin în agricultură depuse de fermierii dâmboviţeni.
Dorim să mulţumim autorităţilor judeţene, locale şi celorlalte instituţii partenere care au fost alături de noi în realizarea activităţilor care au condus la atingerea acestor standarde de performanţă.
„La sfârşitul acestui an tumultuos şi plin de încercări, transmitem tuturor fermierilor dâmboviţeni şi colaboratorilor noştri urări de sănătate, realizări materiale şi împliniri sufleteşti!”, a completat directorul executiv Corina Gârleanu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

31 decembrie - data limită pentru depunerea cererilor de acord pentru subvenţia la motorină

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judeţean Dâmboviţa informează că, în perioada 02 – 31 decembrie 2020, se depun Cererile de acord pentru finanţare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură pentru anul 2021.Cererea de acord prealabil se depune însoţită […]