APIA: 31 mai – termen limită pentru depunerea Cererilor de intenţie pentru accesarea Programului Naţional Apicol

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură primeşte, până la data de 31 mai 2021, Cererile de intenţie pentru accesarea Programului Naţional Apicol. Solicitarea sprijinului se face de către formele asociative apicole legal constituite pentru măsura A „Asistenţă tehnică pentru apicultori şi organizaţiile de apicultori” şi de către apicultori pentru acţiunile C.4. „Achiziţionarea de mijloace de transport apicol fără autopropulsie -remorcă apicolă/pavilion apicol şi mijloace fără autopropulsie de încărcare-descărcare a stupilor în pastoral”, respectiv D.3. „Achiziţionarea de accesorii apicole de către stupinele de elită/multiplicare”.
În contextul actual, APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa primeşte cererile de intenţie împreună cu documentele ataşate şi prin intermediul mijloacelor electronice.

Din datele centralizate de APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa la nivelul anului trecut, în judeţ sunt aproximativ 170 de aplicultori care pot aplica pentru sprijin în cadrul Programului Naţional Apicol.
Formularul cererii de intenţie împreună cu alte informaţii detaliate privind accesarea Programului Naţional Apicol se regăsesc postate pe site-ul APIA www.apia.org.ro, la secţiunea Măsuri de Piaţă – Apicultură – Anul 2021 sau este pus la dispoziţia solicitanţilor de către funcţionarii APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa.
Valoarea sprijinului financiar alocat anului 2021 pentru Programul Naţional Apicol este de 51.128 mii lei, iar plata către beneficiari se va efectua de către APIA după controlul tuturor cererilor şi după centralizarea sumelor eligibile pentru verificarea încadrării în plafonul alocat pentru fiecare măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PUGILIŞTII DE LA CS TÂRGOVIŞTE AU FĂCUT SPECTACOL LA CUPA ROMÂNIEI

Ediţia din acest an a Cupei României pentru cadeţi a fost un real succes pentru pugiliştii Clubului Sportiv Târgovişte. Boxerii antrenaţi de Gheorghe şi Alexandru Stan au obţinut rezultate deosebite la competiţia găzduită de sala de sport a Universităţii ” Aurel Vlaicu” din Arad, în perioada 10-15 mai. În urma […]