Aparatură nouă în dotarea Spitalului Moreni

0 0

Primele loturi de aparatură medicală modernă pentru Spitalul Municipal Moreni au sosit și au fost recepționate în cadrul proiectului aflat în implementare ,,Dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului municipal Moreni”.

În contextul Strategiei de dezvoltare a municipiului Moreni, obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea infrastructurii sociale prin dotarea Ambulatoriului Spitalului municipal Moreni în vederea creșterii accesului la servicii de îngrijire medicală primară în regim ambulatoriu.

„Scopul proiectului este de a contribui la eficientizarea sistemului de sănătate din municipiul Moreni, prin reducerea internărilor evitabile în cadrul Spitalului municipal Moreni, cât și la accesibilizarea ofertei de servicii de asistență în cadrul Ambulatoriului.

Astfel, au intrat în dotarea Spitalului municipal Moreni ecograf oftalmologic, biometru optic, optotip, tonometru portabil, aparat de ultrasunete, foropter automat, topograf corneean, masă oftalmologică, dinamometru, video-dermatoscop digital, aparat de tratare hiperhidroză, defibrilatoare, dispozitive vizualizare sistem periferic venos, aparat determinare hemoglobină, precum și alte ustensile sau aparate necesare desfășurării unui act medical la standarde înalte”-a transmis Primăria Moreni.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CCIA Dâmbovița asigură asistență specializată și îndrumare prealabilă pentru înființarea firmelor

Prin serviciile specializate, Departamentului Juridic și Consultanță Societăți al Camerei de Comerț. Industrie și Agricultură Dâmbovița este un sprijin real pentru toți antreprenorii. Personalul din cadrul Departamentului le stă la dispoziție în vederea identificării  oportunităților de afaceri; asistență specializată, îndrumare prealabilă,  tehnoredactarea tuturor actelor necesare în vederea înregistrării la Oficiul […]