Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu
ASO CROMSTEEL S.A., cu sediul în Târgovişte, Str. Laminorului, Nr. 16, Judeţul Dâmboviţa, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Montare utilaje industriale 5, propus a fi amplasat în Târgovişte, Str. Laminorului, Nr. 16, Judeţul Dâmboviţa.
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa din Municipiul Târgovişte, Str. Calea lalomiţei, nr. 1, Judeţul Dâmboviţa şi la sediul Primăriei Municipiului Târgovişte, Judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-joi, între orele 09:00 – 16:00.
Observaţiile publicului se primesc zilnic în zilele de luni – joi între orele 09:00 – 16:00 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dezastrul lăsat de viitura în masivul dâmboviţean Bucegi

VIITURA a făcut prăpăd în masivul dâmboviţean Bucegi, DJ 714 în zona Zănoaga a fost PARŢIAL BLOCAT DE ALUVIUNI, nu s-a putut face accesul de la Zănoaga către Dichiu, mai bine de vreo 8 ore, 60 de persoane se aflau în Campingul Zănoaga, însă nu au fost afectate, potrivit ISU […]