Anunţ public privind decizia etapei de încadrare MIMEK AGRO SRL

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare MIMEK AGRO SRL
SOCIETATEA MIMEK AGRO SRL, COD FISCAL 41467209, cu sediul în: Sat Răscăeţi, Com. Răscăeţi, Str. Fermei, Nr. 20, C1 (camera 2) şi C9 (depozit), Jud. Dâmboviţa, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM DÂMBOVIŢA, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „înfiinţare livadă păr, puţuri forate, împrejmuire, amenajare lagună, platformă betonată cu container, sistem antigrindină”, propus a fi amplasat în Com. Răscăeţi, judeţul Dâmboviţa.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului DÂMBOVIŢA din str. Calea Ialomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa, în zilele de luni-vineri, între orele 9 – 14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmdb.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Poliţele RCA se vor scumpi din 2021, în funcţie de tipul de asigurare încheiată

Poliţele RCA se vor scumpi din 2021, în funcţie de tipul de asigurare încheiată, vechimea maşinii şi în funcţie de asigurat, respectiv persoană fizică sau persoană juridică. Brokerii de asigurări anunţă că preţul poliţelor RCA se va majora cu 15 procente după ce vor intra în vigoare modificările dorite de […]