ANUNŢ LICITAŢIE PICTURĂ DIN NOU LA BISERICA PAROHIALĂ BĂRBULEŢU DIN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI

0 0

Parohia Bărbuleţu, Protopopiatul Târgovişte Nord, Arhiepiscopia Târ-goviştei, cu sediul în localitatea Bărbuleţu, judeţul Dâmboviţa, organizează licitaţie în vederea adjudecării lucrărilor de pictură din nou, în tehnica fresco, pentru o suprafaţă de aproximativ 950 m.p., la biserica parohială. Pictorii interesaţi vor prezenta parohiei, până în data de 13 iulie 2019, ofertele de execuţie, însoţite de un CV şi portofoliu de lucrări. Acestea vor fi analizate în şedinţa Consiliului parohial din data de 14 iulie 2019, ora 13.00.
Informaţii privind devizul lucrărilor şi caietul de sarcini, pot fi obţinute de la Pc. Preot paroh Nichita Iulian VOICU (telefon: 0721074982 / 0762222373, e-mail: voicuiulian44@yahoo.com).
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PESTE 150 DE PERCHEZIŢII DOMICILIARE, SUTE DE PERSOANE IMPLICATE, 30 DE TONE DE PEŞTE, IMPROPRIU CONSUMULUI, CONFISCAT

În urma investigaţiilor desfăşurate de Poliţia Română, prin Direcţia de Ordine Publică, în cooperare cu autorităţile poliţieneşti din Spania, Ungaria, Franţa, Italia şi Portugalia, au fost reţinuţi 16 membri ai unei grupări infracţionale, care se ocupau cu activităţi ilegale din domeniul pescuitului, achiziţiei, transportului şi comercializării peştelui impropriu consumului. Toţi […]