Antrenorul Forestei, atac furibund la adresa arbitrajului după eşecul de la Târgovişte: „E CLAR CĂ A FOST VlClERE DE REZULTAT”

Mihai ROŞOIU
0 0

Foarte supărat de arbitraj, în special pentru eliminarea unui jucător sucevean, la finalul meciului, antrenorul Forestei a fost de părere că arbitrii şi-au bătut joc de munca întregii echipe. „Din punctul meu de vedere, echipa a jucat foarte bine astăzi, iar rezultatul este nemeritat. Este clar că a fost viciere de rezultat din partea arbitrilor, deoarece nu-i posibil să-ţi elimine direct un jucător, când Drugă a dat pasă la portar. Sunt foarte  nemulţumit că doi arbitri şi-au bătut joc de noi şi de munca noastră, şi astfel ne-am întors cu 10-15 ani în urmă, cu arbitraje ce fac totul pentru a câştiga echipa care trebuie. Ne-au furat arbitrii şi asta a văzut-o o ţară întreagă, nu se poate să conduci cu 1-0 şi spre minutul 60 să primeşti roşu în această manieră, iar din acea fază să primeşti gol şi să joci în zece oameni. Echipa noastră a jucat curajos şi la 2-1, pentru că nu mai aveam nimic de pierdut, dar e greu să revii în aceste condiţii, cu o echipă bună. în repriza a doua, Ispas trebuia să ia al doilea galben după ce l-a ţinut cinci metri de tricou pe Rusu, dar arbitrii n-au dat nimic. Va fi probabil şi un comunicat din partea conducerii, dar ideea e că toţi suntem dezamăgiţi de ce s-a întâmplat”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, Popovici.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Alegeri la federaţia de baschet

Biroul Federal al Federaţiei Române de Baschet, întrunit la Cluj-Napoca în data de 16 martie 2017, a decis cu majoritate de voturi convocarea Adunării Generale de Alegeri pentru data de 5 mai 2017, ora 10:00, la sediul Federaţiei Române de Baschet din B.dul Basarabia, nr. 39, sector 2, Bucureşti (conform […]