Antrenorul Chindiei, implicat într-un scandal pe vremea când pregătea FC Vaslui? „şi-au bAgat mâna în gât. a doua zi, viorel a plecat!”

Mihai ROŞOIU

Ciprian Damian, fostul preşedinte al FC Vaslui, a fost invitatul lui Costin Ştucan la GSP Live şi a dezvăluit adevăratul motiv al despărţirii lui Viorel Moldovan de formaţia vasluiană, în 2009.
„De ce a plecat Viorel Moldovan? Nu a plecat pentru că s-a certat cu Ousmane N’Doye. A plecat pentru că a avut un conflict mai mult decât verbal cu domnul Porumboiu.
S-au încins spiritele. Domnul respectiv avea o problemă în a promite prime. Erau bani pe care apoi nu îi mai plătea. Domnul Moldovan asărit în apărarea jucătorilor. A zis că e a doua sau a treia prima promisă, hai să le dea banii jucătorilor.
După două, trei înjurături, s-au bruscat, iar a doua zi Viorel Moldovan a plecat. Şi-au bagat mâna în gât, cam aşa ceva. Asta era modalitatea de lucru. Episoade violente sunt câte doriţi”, a povestit Ciprian Damian la GSP Live.
Viorel Moldovan (46 de ani) a pregătit FC Vaslui în sezonul 2008-2009. În prezent este pe banca tehnică a Chindiei Târgovişte, formaţie aflată pe locul 5 în liga secundă, la două puncte în spatele liderului Sportul Snagov.
REPLICA LUI ADRIAN PORUMBOIU
„Omul asta a furat clubul. Cum să spună că mi-am băgat mâna în gât cu Moldovan?
E forţat să mintă. De ce minte? Se apropie funia de par. E decizie definitivă a instanţei prin care se demonstrează că a furat clubul cu 3 milioane de euro. Inventează! Sunt documente de la instanţă.A facut fel de fel de chestii”, a declarat Porumboiu pentru GSP.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TOP 5 rămâne neschimbat în liga a II-a

Prima etapă din 2019 a eşalonului secund s-a terminat duminică cu meciul dintre Pandurii şi Petrolul, câştigat de oaspeţi cu 2-0, oaspeţii marcând ambele goluri în prima repriză, în timp ce gazdele au avut un om în plus timp de o repriză şi au ratat un penalty după pauză. Etapa […]