Antrenorul arădenilor după succesul cu Chindia: „Am avut un avantaj şi în faptul că ei au evoluat în Cupă, mai ales că era şi al treilea meci într-o săptămână”

Mihai ROŞOIU

„Roş-albii” au stat mult mai bine în ghete decât adversarii de pe ultima poziţie a podiumului pe o suprafaţă de joc stricată de prima zăpadă a anului în judeţul Arad. „Este victoria băieţilor, ei merită toate felicitările. Au făcut tot ce le-a stat în putinţă să câştige acest meci şi victoria lor e meritată. Dar, ca să aibă mai multă valoare aceste trei puncte, trebuie să scoatem maxim din următoarea etapă. Faţă de alte meciuri disputate aici, la Şiria, parcă a fost o altă atitudine. Băieţii au avut dorinţă foarte mare de victorie şi asta a făcut diferenţa. Poate că am avut un avantaj şi în faptul că ei au evoluat în Cupă, mai ales că era şi al treilea meci într-o săptămână, cu deplasări lungi, pentru cei de la Chindia. Am ştiut că vom avea avantajul terenului şi probabil şi al prospeţimii fizice”, a menţionat Cristi Todea după ultimul „fluier” al disputei cu dâmboviţenii. În tur, UTA se impusese la Târgovişte cu 1-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REZULTATE BUNE PENTRU CS TÂRGOVIŞTE

C.N. Karate Interstiluri – copii, minicadeţi şi U21 (tineret). C.S. Târgovişte a obţinut 4 medalii: trei de argint şi una de bronz. 1. Preda Alecsia – argint la 10-11 ani kata 2. Preda Alecsia – argint la 10-11 ani kumite -35 kg. 3. Echipa de kata băieţi: Costescu Nicolas, Munteanu […]