ANTRENORII DE BASCHET VOR FI LICENȚIAȚI ÎN ACEASTĂ VARĂ

Date:

Colegiul Central al Antrenorilor din cadrul Federatiei Romane de Baschet anunta ca datele de desfasurare ale sesiunilor de licentiere pentru antrenorii de baschet din Romania (pentru toate licentele-A,B,C),pentru sezonul 2024-2025,sunt următoarele:

Sesiunea I –  perioada 15-16.06.2024 (pentru toate licentele – A, B, C)
Sesiunea II – perioada 07-08.09.2024 (pentru toate licentele – A, B, C)
* acestea sunt singurele sesiuni organizate de FRB prin care antrenorii vor putea obtine licentele A, B, C pentru sezonul 2024-2025

Conform Art. 4, punctul (5), „Dobandirea unei categorii superioare se realizează dupa minimum 2 (doi) ani competitionali / 2 sezoane competiționale de la dobandirea licentei anterioare”.

Pe de alta parte, antrenorii care detin o licenta  provizorie de orice tip ( A,B,C) sunt asteptati la examenele de licentiere pentru sezonul 2024-2025.
Ca noutate noul Regulament de Licentiere nu mai prevede obligativitatea sustinerii examenului pentru reînoirea licentei dupa patru ani de zile ( odata obtinuta licenta este valabila pe perioada nelimitata).
Suporturile curs pentru fiecare tip de licenta le gasiti aici:

Licența C
Licența B
Licența A

Inscrierile pentru cei care doresc sa participe la prima sesiune de licentiere se pot efectua pana la data de 13.06.2024, respectiv cu 48 de ore înaintea începerii sesiunii. Înscrierile trimise după această dată nu vor fi luate în considerare.* documentele necesare pentru dosarul personal pot fi depuse fizic la sediul FRB sau pot fi trimise electronic pe adresa de e-mail licentierefrb@frbaschet.ro

Inscrierea candidatilor in vederea licentierii se face in baza dosarului personal care va cuprinde:

a) copie carte de identitate ( pasaport)

b) copie carnet de antrenor de baschet (adeverinta doveditoare de urmare a unor cursuri în vederea obtinerii categoriei de antrenor)

c) adeverinta eliberata de clubul la care activeaza, doveditoare a vechimii in calitate de antrenor in care se va preciza tipul licentei pe care o poseda si categoriile de varsta la care a antrenat;

d) acte doveditoare in vederea calcularii punctajului activitatilor (fiecare antrenor calculeza punctajul pentru  activitati in formularul din anexa si membrii CCA vor verifica veridicitatea datelor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

BACALAUREAT 2024: Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe

Elevii vor susține în câteva zile  probele de competențe. Candidații...

Cardurile de alimente vor fi alimentate cu o nouă sumă de 250 de lei

Încărcarea cardurilor de alimente(tichete sociale) cu o nouă tranșă...