ANTRENOAREA SECUNDĂ A CSM-ULUI, ÎN STAFF-UL NAŢIONALEI DE BASCHET Miruna Crâsnic a devenit asistentul selecţionerului Ayhan Avci la câteva zile după ce a semnat cu Târgovişte

Mihai ROŞOIU

Echipa naţionala de baschet feminin se pregăteşte de „dubla” cu Danemarca si Cehia, din cadrul FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifiers.
Acvilele se vor reuni in luna noiembrie la Timisoara, acolo unde se vor antrena si vor disputa primul meci oficial al actualei campanii de calificare, contra Danemarcei.
Noul selectioner al tricolorelor, Ayhan Avci, impreuna cu Departamentul Tehnic din cadrul FR Baschet, au definitivat staff-ul nationalei de senioare pentru perioada preliminariilor campionatului european din 2021.
Astfel, Ayhan Avci va fi asistat de doua antrenoare, Muge Berkalp si Miruna Crâsnic. Medicul echipei nationale va fi Vasile Oşean, staff-ul fiind completat de kinetoterapeutul Mircea Nuţescu si team managerul Traian Racu.
Fata de reunirea echipei nationale din luna august, in staff au aparut doua persoane noi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NOI DECIZII IN COMITETUL EXECUTIV AL FRF

În şedinţa Comitetului Executiv de joi, 3 octombrie, s-a aprobat implementarea unui program educaţional la toate reprezentativele. Obiectivul acestuia este construirea noilor generaţii de tricolori cu jucători mai bine adaptaţi fotbalului profesionist, capabili să îşi consolideze stabilitatea financiară, expunerea media adecvată, să aibă un regim nutriţional sănătos, un echilibru mental […]