ANINOASA A RENUNŢAT LA DOI JUCĂTORI

Mihai ROŞOIU
0 0

FC Aninoasa nu va mai conta în returul campionatului pe doi jucători. Începând de săptămâna trecută, echipa dâmboviţeană a încheiat colaborarea cu George Rusu şi Cristian Sucală. Încetarea raporturilor contractuale s-a făcut de comun acord. George Rusu a evoluat în 11 meciuri pentru Ani-noasa în turul campionatului, la capătul cărora a bifat 865 de minute. De asemenea, mijlocaşul central a fost unul dintre golgheterii echipei cu 3 reuşite semnate în porţile adverse, anunţă site-ul official al clubului.
Mijlocaşul de bandă Cristian Sucală a jucat pentru echipa nostră în cinci meciuri, la capătul cărora a strâns 140 de minute şi a marcat un gol. FC Ani-noasa le mulţumeşte pentru eforturile depuse şi pentru profesionalismul de care au dat dovadă dorindu-le mult succes în carieră!

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Unirea - un ideal, un crez şi o voinţă", primul eveniment organizat în an centenar de către PNL Dâmboviţa

In an centenar, PNL Dâmboviţa şi-a propus ca în fiecare lună să organizeze un eveniment legat de un moment istoric. In luna ianuarie, ce putea fi mai frumos decât momentul 24 ianuarie 1859. Astfel, joi seară, 25 ianuarie 2018, Teatrul „Tony Bulandra” din Târgovişte a fost gazda evenimentului „Unirea -un […]