Aninoasa a luat primul punct din 2018, dar nu asta e ştirea CRISTI BĂLAŞA S-A ÎNTORS PE TEREN FC Aninoasa – Voinţa Turnu Măgurele 1-1 (0-0)

Mihai ROŞOIU
0 0

Stadion: „Comunal-Aninoasa”. Spectatori:150.
Marcatori: Maican (75)/ Mierlici
(61).
Aninoasa: Tătar – Grigorescu, Marina, Pahonţu, Pahonţu – Diţă (85 Năstase), Lică, Dinu (56 Neaga), Nedelea (90+3 Bălaşa) -Leotescu, Codroiu (73 Maican). Antrenor: Cristi Bălaşa.
Turnu Măgurele: Isvoranu -Pantelimon, Prodan, Sălcianu, Mitrea – Scumpu (46 Mierlici) -Roman (67 Jallow), Pinner (46 Cruceru), Moise, F. Niculae – M. Ion (45 Mihaiu).
Antrenor: Mugurel Cornăţeanu. Au arbitrat: Cristian Georgescu -Ionuţ Neacşu (ambii din Bucureşti), Mihai Bălţatu
(Buftea).
Observatori FRF: Fodor Jozsef (Odorheiu Secuiesc) şi Mihail Marian (Bucureşti). Cartonaşe galbene: Lică (39), Diţă (45)/Moise (36), Cruceru (55), Mierlici (58), Prodan (60).
FC Aninoasa a arătat o nouă faţă în ajunul Floriilor. Pe teren propriu, echipa dâmboviţeană s-a ţinut tare şi a oferit o replică pe măsură Voinţei Turnu Măgurele, într-un joc ce a contat pentru etapa a 18-a a Ligii a 3-a. Împotriva unei formaţii care avea ca ţintă promovarea în Liga a 2-a, elevii lui Cristi Bălaşa s-au autodepăşit terminând la egalitate, 1-1 un meci în care, pe hârtie, pleca cu a doua şansă. Voinţa a deschis scorul prin Mierlici (63), iar Aninoasa a restabilit echilibrul pe tabelă prin Maican, cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii. Intrat pe teren în ultimul sfert de oră al jocului, „decarul” de la Aninoasa l-a executat pe Isvoranu, din 7-8 metri la prima atingere a balonului. Până la reuşita lui Maican, Aninoasa şi-a creat alte câteva ocazii de gol, dar Blas (15), Marina (32), Codroiu (33), Leotescu (57) şi Diţă (49) nu au găsit ţinta. De partea cealaltă, Voinţa a irosit şi ea câteva şanse de gol prin M. Ion (23), Moise (31, 79), Roman (40), Sălcianu (44) şi Jellow (70).
În duelul cu Voinţa interesant a fost faptul că pe final de joc pe teren şi-a făcut apariţia şi antrenorul-jucător al echipei Cristi Bălaşa, după o pauză îndelungată în care nu mai bifase un joc oficial. Astfel, duelul cu Turnu Măgurele a fost primul pentru Bălaşa în tricoul echipei pe care o şi antrenează. Punctul obţinut cu Turnu Măgurele a fost primul bifat de echipa dâmboviţeană în acest an. Marţi Aninoasa se va deplasa la Alexandria pentru a evolua împotriva echipei din localitate FCM, într-un meci reprogramat, ce va conta pentru runda a 16-a.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LIGA A ll-A. ETAPA A 27-A REZULTATE TEHNICE