ANINOASA A FĂCUT PRIMA ACHIZIŢIE PENTRU RETUR

Mihai ROŞOIU

FC Aninoasa anunţă faptul că a ajuns la un acord cu Adrian Nedelea, fotbalist ce a evoluat în prima parte a sezonului la Gloria Corneşti, componentă a Ligii a 4-a dâmboviţene. Mijlocaşul dreapta de 24 de ani va îmbrăca tricoul echipei dâmboviţene începând din această iarnă şi va fi prezent la reunirea lotului ce va avea loc pe 22 ianuarie. Nedelea s-a format ca fotbalist la GŞA Nucet, iar în carieră a mai bifat echipe precum Fortuna Câmpina, CS Afumaţi şi Voinţa Crevedia. În sezonul actual, talentatul mijlocaş a fost principalul golgheter al Gloriei Corneşti şi al doilea marcator al campionatului judeţean, cu 26 de reuşite, anunţă site-ul oficial al divizionarei C dâmboviţene, www.fcani-noasa.ro.
Nedelea îşi doreşte să aibă parte de un sezon cât mai bun la Aninoasa şi să termine cu aceasta în prima parte a clasamentului. „Îmi doresc să ajung cu Aninoasa cât mai sus la finalul campionatului şi să fiu sănătos pentru a da totul pe teren. Aninoasa este o echipă bună, omogenă, care se bazează pe unitatea grupului. Am încredere că putem termina campionatului în prima parte a clasamentului. La ultimul amical jucat de Aninoasa anul trecut colegii m-au primit cu braţele deschise şi mi-au lăsat o impresie plăcută”, ne-a declarat cel mai nou jucător al echipei noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FC ANINOASA SE REUNEŞTE PE 22 IANUARIE

FC Aninoasa a definitivat în această săptămână programul de pregătire pentru perioadă de iarnă. Conducerea tehnică a stabilit ca reunirea lotului să aibă loc pe 22 ianuarie, la propria bază sportivă. După reunire, pentru jucătorii antrenaţi de Cristian Bălaşa va urma o serie de antrenamente pe plan local pentru readaptarea […]