ANDREI PREPELIŢĂ, MULŢUMIT DE VICTORIE

Mihai ROŞOIU
0 0

Chindia a făcut vizita la Piteşti pentru a disputa ultima etapă şi meciul decisiv al Ligii 1. Formaţia lui Săndoi ar fi putut prinde play-off-ul, dar o pierdere 3-1 cu FC Argeş a distrus speranţele trupei din Târgovişte.
În urma victoriei cu Chindia, antrenorul Andrei Prepeliţă se gândeşte deja la următorul sezon al Ligii 1. Tânărul tehnician a recunoscut dezamăgirea simţită după ratarea play-off-ului, dar a afirmat că obiectivele echipei pentru sezonul viitor vor fi mai ambiţioase decât în stagiunea curentă.
„Ne-am luat gândul de la play-off după meciul cu Hermannstadt, chiar după meciul cu Clinceni de aici, când am luat două goluri în ultimele minute, era greu. Mai bine să stăm echilibraţi, decât o dată să facem nuntă, o dată să facem înmormântare… am trecut prin prea multe în fotbal.
Mai avem nouă meciuri de jucat, care vor fi grele, la final vom vedea ce concluzii vom trage. Sperăm să continuăm aşa, iar de la anul ne propunem şi noi altceva”, a spus Andrei Prepeliţă, în urma victoriei de la Piteşti.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CSM TÂRGOVIŞTE, APROAPE CAMPIOANĂ

Dinamo a pierdut cu 3-0 duminică, în faţa formaţiei CSM Târgovişte, dar nu are motive de supărare, pentru că eşecul cu 3-1 suferit de CSM Medgidia în faţa gazdelor de la Volei Alba Blaj a consemnat cucerirea matematică a medaliilor de bronz. Diferenţa dintre bucureştence şi echipa de pe locul […]