Andrei Ivan, afectat de eşecul contra Stelei. „Îmi pare rău că ne-am dezamăgit fanii. Nu-mi găsesc cuvintele” Morenarul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai oltenilor în partida pierdută de CSU cu 1-2 în faţa FCSB

Mihai ROŞOIU

Cei mai periculoşi jucători ai Craiovei au avut opinii diametral opuse legate de modul în care s-a desfăşurat meciul.
„Îmi pare rău că am dezamăgit publicul. Am avut ocazia să mai înscriem. Nu îmi găsesc cuvintele în acest moment. Nu este niciun blocaj. Suporterii ne-au împins de la spate. În prima repriză zic că am fost mai buni, şi în a doua la fel. Primul gol l-au dat din nimic.
Steaua este o echipă foarte bună, joacă în fiecare an în cupele europene. Trebuie să ne mobilizăm şi să câştigăm meciul cu Dinamo. Eu zic că vom câştiga”, a spus Andrei Ivan la Digi Sport.
Autorul golului din penalty, după ratase deja o lovitură de pedeapsă, Zlatinski, a avut un discurs diferit faţă de colegul său.
„Eu sunt dezamăgit, îmi asum responsabilitatea şi îmi cer scuze echipei pentru ratarea primului penalty. Păstrez promisiunea de a da tot ce-i mai bun în restul sezonului. Am încercat să atacăm, trebuia să fim mai agresivi în a doua repriză.
Sunt sigur că vom fi mai puternici pe viitor, cred că Steaua a fost echipa mai bună în această seară” a spus Zlatinski la Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pompierii au lansat Ghid de avizare -autorizare în sprijinul cetăţenilor

În susţinerea debirocratizării şi pentru facilitatea comunicării informaţiilor de interes pentru populaţie, specialiştii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă au identificat soluţii pentru proiectarea unei aplicaţii informatice, sub forma unui ghid, uşor de accesat şi de utilizat, ce furnizează rapid răspunsuri legate de condiţiile de avizare – autorizare şi stabileşte […]