ANDREI CORDOȘ VREA BANI DE LA CHINDIA

Date:

Probleme tot mai mari pentru Chindia, de la o zi la alta și de la o ședință a comisiilor Federației Române de Fotbal la alta.

Ultimele memorii înregistrate la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) sunt ale fostului președinte Andrei Cordoș, demis la începutul lui octombrie de asociați, și ale unor jucători actuali, Cornel Dinu și Robert Moldoveanu, primul – căpitanul echipei, iar celălalt – atacantul pe care s-a bazat Chindia în prima parte a campionatului și, totodată, golgheterul ei, anunță liga2.prosport.ro.

Este foarte interesant cazul lui Cordoș, care reclamă restanțe financiare, la aproape patru luni de când actualul executiv al Chindiei susținea oficial că președintele adus de la Cluj nu a avut pretenții financiare la despărțirea de club.

”Clubul a încheiat pe cale amiabilă colaborarea cu Andrei Cordoș. Vreau ca oamenii să știe că Andrei nu a avut pretenții financiare, cum nu a avut nici Eduard Stăncioiu. Au plecat cu acordul părților. Ce pot să vă spun despre fostul președinte e că se simțea departe de casă și ne-a transmis că simte că nu a putut face mai mult”, a spus Lorin Petrescu în cadrul conferinței de presă în care era prezentat ca noul președinte al Chindiei, el fiind vicepreședinte în mandatul lui Andrei Cordoș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Popular

Știri
Dâmbovița

GRATUIT Aplicația InfoCons pentru a ști ce consumi și pentru a-ți face cumpărăturile în cunoștință de cauză!

Aplicația de protectia consumatorilor InfoCons este un instrument dedicat...

La Odobești a început curățenia de primăvară!

Pe raza comunei Odobești, salariați din cadrul Primăriei  cu...

DÂMBOVIȚEANCA PETRUȚA IUGULESCU, DIN NOU LA UN MECI DIN LIGA NAȚIUNILOR

Alina Peșu va conduce partida Ungaria – Belgia, prima...