Andreea, tânăra jandarmeriţă, repartizată la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa a avut loc ceremonia de înmânare a gradului de sergent-major pentru o absolventă a Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani. Într-un cadru festiv, adjunctul inspectorului şef, colonel Arnăutu Vladimir i-a înmânat tinerei jan-darmeriţe gradele militare de sergent-major şi i-a urat mult succes în activitatea viitoare.
Andreea este tânăra care de vineri, s-a alăturat familiei Jandarmeriei dâmboviţene, iar cu data de 28 decembrie va începe activitatea ca subofiţer în cadrul unităţii.
În acest an, în contextul pandemiei generate de COVID-19, examenul de absolvire precum şi repartiţia elevilor în unităţile Jandarmeriei Române sau desfăşurat în sistem videoconferinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA"

Cu toate că traversăm această perioadă dificilă, marcată de pandemia cu COVID-19, Sfintele Sărbători ale Crăciunului, cu împodobirea bradului şi sosirea lui Moş Crăciun rămân cele mai aşteptate momente din an, mai ales pentru cei mici.Pentru ca Sărbătorile de iarnă să fie prilej de bucurie pentru întreaga familie, iar amintirea […]