ANCUȚA STOENESCU ESTE NOUL COORDONATOR AL DEPARTAMENTULUI DE BASCHET 3X3 DIN CADRUL FRB

Mihai ROŞOIU
0 0

Consiliul Director al Federației Romane de Baschet, convocat statutar de președintele FRB, Emilia-Carmen Tocală, și întrunit în data de 23.11.2021, într-un format mixt din cauza restricțiilor din perioada pandemiei, cu prezența a 11 membri (fizic la sediul FRB au fost 5 membri și alți 6 membri au participat on-line pe platforma zoom) și a reprezentantului MTS, doamna Ana Maria Sintie, a adoptat următoarele decizii:

 1. Aprobă cu unanimitate de voturi ca secretariatul Consiliului Director pe perioada întregului mandat să fie realizat de Rist Tiberiu, care va redacta hotărârile CD în baza procesului verbal de ședință.
 2. Aprobă cu unanimitate de voturi Ordinea de zi a ședintei Consiliului Director, care a fost trimisă statutar prin e-mail tuturor membrilor și este anexată prezentei hotărâri.
 3. Aprobă cu unanimitate de voturi, la propunerea președintelui FRB, numirea domnului Dan Berceanu ca secretar general al FRB.
 4. Aprobă cu unanimitate de voturi mandatarea vicepreședintelui FRB, doamna Alina Moanta, pentru introducerea în Statutul FRB a ultimelor modificări aduse la Statutul FIBA la ultimul Congres al forului internațional cu privire la Strategia baschetului feminin.
 5. ĩn următoarea ședință a Consiliului Director se va analiza și reorganiza CCLTO, urmând să fie prezentate spre aprobare și Regulamentele Comisiei Feminine și Comisiei de Tineret.
 6. Aprobă cu unanimitate de voturi componența lotului național de seniori (16 sportivi) și componența staff-ului tehnic (9 membri) pentru pregătirea și participarea la meciul din Luxemburg, din cadrul FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers.
 7. Aprobă cu unanimitate de voturi transferul sportivilor Buciu Cristian

Daniel și Rusu Mihnea lonuț în afara perioadei, ținând cont de faptul că echipa la care sunt legitimați nu participă în competiția națională la categoria lor de vârstă.

 1. Aprobă cu unanimitate de voturi rectificarea articolului 24 din Regulamentele Specifice ale CN de juniori și punerea în acord cu prevederile RGOC, astfel – „(…). Lista L20 va putea fi modificată în orice moment cu sportivi din propriul fond de jucători sau cu sportivi noi legitimați, dar până cu 48 de ore înainte de data începerii turneului/meciului. La fiecare modificare a L20 se va achita o taxă de 50 de lei”.
 2. Președintele FRB informeaza Consiliul Director că Ancuța Stoenescu este coordonatorul Departamentului de Baschet 3×3 iar Tiberiu Dumitrescu va răspunde ca Director Tehnic de recensământul sportivilor din diaspora.
 3. Un grup format din cel puțin 10 tineri antrenori români va fi trimis la Academia din Pecs, în perioada 14-15 ianuarie 2022, la un stagiu de perfecțioare cu lectori de renume mondial.
 4. Aprobă cu unanimitate de voturi „Strategia 3×3 România pentru perioada 2022-2026”, realizată de FRB în colaborare cu Sport Arena.
 5. Aprobă cu unanimitate de voturi introducerea programului de conversie profesională pentru oficialii din baschet 3×3 și includerea de cuvinte cheie în FOCUS (oficial, statistician, MC, DJ, scouter, supervisor, delegat tehnic etc).
 6. Aprobă cu unanimitate de voturi începerea demersurilor pentru a introduce în cadrul Programului național de construcții de interes public sau social administrat de Compania Naționala de Investiții a „Subprogramului baschet urban 3×3”.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MEDALII PENTRU CS TÂRGOVIȘTE LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE BOX PENTRU JUNIORI

Performanță deosebită realizată de pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște la ediția din acest a Campionatului Național de box rezervat juniorilor, care au reușit să intre în posesia a două medalii de bronz. Boxerii, pregătiți de Gheorghe și Alexandru Stan, care au urcat pe podium la competiția găzduită de sala de box […]