ANCA STOENESCU (CSM TÂRGOVIŞTE) RĂMÂNE O JUCĂTOARE DE BAZĂ A NAŢIONALEI DE BASCHET 3X3

Mihai ROŞOIU
0 0

Patru dintre sportivele aflate in pregătiri pentru Jocurile Olimpice au fost selectate de antrenoarea Tatiana Gallova pentru a evolua la Potiers, în a treia etapa a circuitului mondial FIBA 3×3 Women’s Series.
Echipa României, având în componenţă pe Gabriela Mărginean, Claudia Cuic, Sonia Ursu şi Ancuţa Stoenescu, a fost repartizată în Grupa C, alături de Spania şi Thailanda. In prima zi tricolorele au trecut de reprezentanta Asiei, cu 21-17, apoi au beneficiat de descalificarea Spaniei, ibericele înregistrând în lot două cazuri de Covid-19.
Astfel, de pe locul 1 din grupa, România a întâlnit în sferturile de finală Germania, pe care a depăşit-o cu 14-13, după un coş reuşit în ultima secundă de Sonia Ursu.
In semifinale, România a cedat în faţa Rusiei, 7-16, reuşind clasarea pe locul 3 în clasamentul general al competiţiei câştigate de Franţa.
Pentru naţionala feminină, acesta a fost ultimul test oficial înaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Amenzi pentru aprinderea focului în locuri neamenajate, precum şi parcarea autovehiculelor în alte zone decât cele special amenajate în acest scop

Jandarmii montani de la posturile Peştera şi Zănoaga au continuat week-endul trecut acţiunile de informare a turiştilor cu privire la prevenirea faptelor antisociale incidente prevederilor Legii nr. 54 din 2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic, dar şi la pericolele la care îşi pot expune sănătatea şi siguranţa prin camparea în […]