AMR a premiat municipalitatea târgovișteană la secțiunea „Regenerare urbană a spațiilor publice”

0 0

Ca o recunoaștere a numeroaselor proiecte de modernizare a spațiilor publice și de regenerare urbană, Asociația Municipiilor din România a premiat municipalitatea târgovișteană cu trofeul „Regenerare urbană a spațiilor publice”, decernat cu prilejul Galei AMR 2021.
„Sunt onorat să primesc, în calitate de primar, trofeul acordat de Asociația Municipiilor din România în cadrul Galei AMR 2021 la cate goria „Regenerare urbană a spațiilor publice”. Este o recompensă care se întoarce către efortul unei echipe de a transforma orașul în ultimii ani și oferă, totodată, un model de bune practici.
În considerarea acestei performanțe au fost analizate proiectele noastre cu finanțare europeană și locală pe ceea ce înseamnă regenerarea spațiilor publice degradate: 21 de investiții și peste 50 de milioane lei în ultimii 3 ani! Toate zonele abandonate care au fost „civilizate”, locurile de joacă apărute în locul maidanelor părăsite, hectare de pământ neîngrijit înlocuite cu parcuri și spații de agremenet, mii de locuri de parcare în locul garajelor inestetice etc. – toate au contribuit la schimbarea condițiilor de trai în municipiul Târgoviște. O muncă de echipă, pentru care sunt extrem de mândru”, a declarat primarul Cristian Stan cu acest prilej.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmbovița: 528 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informațiilor furnizate de agenții economici privind locurile de muncă, în baza de date a AJOFM Dâmbovița sunt înregistrate la acastă dată 528 de posturi vacante, din care numai zece pentru absolvenții de studii superioare.Pentru persoanele calificate în diverse meserii sunt 368 de posturi și alte 150 pentru muncitori necalificați.Din […]