Ample controale făcute de poliţişti şi inspectorii RAR Dâmboviţa şi Braşov

Pe şoselele din Dâmboviţa, ample controale făcute de poliţişti şi inspectorii RAR Dâmboviţa şi Braşov, acţiunile au vizat starea tehnică a autovehiculelor.
Timp de două zile, poliţiştii de la rutieră, împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român din Dâmboviţa şi Braşov, au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor şi pentru reducerea gradului de victimizare prin accidentele de circulaţie.
Astfel, în cele două zile, au fost fot controlate 391 de autovehicule, iar pentru neregulile descoperite au fost aplicate 262 de sancţiuni contravenţionale, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţi pe drumurile publice.
Din totalul sancţiunilor aplicate, 141 dintre acestea au fost pentru defecţiunile tehnice constatate. De asemenea, în cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 5 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, iar ca măsură complementară au retras 36 de certificate de înmatriculare.
În continuare poliţiştii de la rutieră acţionează pe raza întregului judeţ pentru creşterea gradului de siguranţă din trafic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O chestiune de timp, până când Valul 4 COVID-19 loveşte

Este o chestiune de timp, de câteva săptămâni, o lună, două, până când şi celelalte state, inclusiv România, se vor confrunta cu VALUL 4 COVID-19, din cauza variantei indiene – Delta. Era aceeaşi situaţie foarte roz ca în România, şi în Marea Britanie, însă în ultimele săptămâni, numărul de îmbolnăviri […]