Ample acţiuni de dezinfectare şi igienizare a domeniului public din comuna Voineşti

Primarul comunei dâm-boviţene Voineşti, Dănuţ Gabriel Sandu înştiinţează locuitorii, printrun anunţ postat pe site-ul primăriei şi pe o reţea de socializare, că începând de astăzi va fi demarat un program intens de dezinfectare şi igienizare a domeniului public. Vor fi dezinfectate străzile, aleile pietonale, parcurile de joacă,

staţiile de autobuz, coşurile de gunoi şi alte spaţii publice frecventate de cetăţeni.
Măsura a fost luată în contextul prevenirii răspândirii coron-avirusului. Lucrările de igienizare şi dezinfectare vor fi realizate de către SVSU Voineşti:
„Conform Hotărârii C.L.S.U Voineşti, cu nr. 3/ 17. 03. 2020, începând din data de 18. 03.

2020, va avea loc o dezinfecţie a spaţiilor publice din comuna Voineşti. Vor fi dezinfectate suprafeţele exterioare alestaţiile Peco, Centrul de sănătate, Magazinele şi spaţiile comerciale, târgul săptămânal, staţiile de autobuz, aleile de acces în biserici, etc.
Va fi utilizată o soluţie de Virkon 1:100, substanţă folosită cu succes în combaterea celor mai puternice virusuri din lume, inclusiv în epidemia de coronavirus din China. Lucrările vor fi efectuate de către membrii S.V.S.U Voineşti (angajaţi ai Primăriei).”, se arată în informarea Primăriei Voineşti.
Edilul Gabriel Dănuţ Sandu apelează la responsabilitatea voineştenilor în respectarea indicaţiilor specialiştilor, pentru prevenirea răspândirii virusului.
Populaţia comunei Voineşti este asigurată că administraţia locală va lua toate măsurile necesare pentru diminuarea riscului de îmbolnăviri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, în dialog cu constructorii din judeţ

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi directorul Direcţiei Generale Infrastructură Locală, s-au întâlnit la sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu reprezentanţii firmelor de construcţii cu care s-au contractat lucrări pentru mai multe obiective de reparaţii şi întreţinere la drumuri de acces, poduri şi podeţe, parcări etc. De asemenea în cazul obiectivelor de […]