AMINTIRI DE LA NANTES CU ANTRENORUL CHINDIEI

Mihai ROŞOIU

Viorel Moldovan, actual antrenor al Chindiei Târgovişte, şi-a pus amprenta pe istoria clubului francez FC Nantes, pentru care a înscris 31 de goluri în 70 de partide.
În ziua în care gruparea „canarilor” a sărbătorit 19 ani de la titlul din 2001, francezii au realizat o incursiune în timp pe siteul oficial, dar şi pe reţelele sociale.
Pe pagina de facebook, oficialii lui Nantes i-au provocat pe fani, cu o serie de imagini sugestive, să recunoască eroii din urmă cu aproape un deceniu. „Pe cine avem noi aici?” a fost provocarea lansată pentru suporterii „galbenilor”, scrie digis-port.ro.
„Un român a reuşit să devină foarte respectat în Franţa”
Fanii au oferit răspunsuri cu formule laudative la adresa fostului internaţional român. Nelu Stoian, actual antrenor de box în Luxemburg, l-a cunoscut pe Moldo

But pe vremea în care pregătea pugiliştii din Nantes.
„Am fost pe stadion atunci, eram tare mândru că un român a reuşit să ajute echipa şi să ridice trofeul. Fanii erau la picioarele lui Viorel, îl aşteptau după meciuri, îl adulau, abia aşteptau să ajungă mingea la el.
Un român a reuşit să devină foarte respectat în acel oraş, dar şi în toată Franţa”, spune Stoian, pentru Digi Sport.
„Viorel Moldovan a fost altruist, eficient, respectat de colegi”
Antrenorul de box stătea în tribune, alături de fani, şi îşi aminteşte ce se discuta despre bistriţean în grupul suporterilor.
„‘Viorel a fost o piesă importantă, altruist, eficient, respectat de colegi. Îmi amintesc că, la un moment dat, citeam într-un ziar francez mărturisirea unui fundaş advers: «Moldovan mi-a scos plămânii!»”, accentuează Nelu Stoian, prieten cu actualul antrenor al Chindiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A DEVENIT OFICIAL! LIGA A II-A, CU PLAY-OFF!

Federaţia Română de Fotbal a oficializat, joi, 14 mai, scenariul câştigător la voturi în videoconferinţa cu reprezentanţii cluburilor din Liga 2, desfăşurată cu o zi în urmă, privind modul de încheiere a actualei ediţii de campionat, 2019/2020. Informaţii despre modul în care se va termina acest sezon au fost prezentate […]