Amenzi pe bandă rulantă aplicate de poliţiştii dâmboviţeni

0 0

Poliţiştii dâmboviţeni au intervenit la 40 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 400 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor efectuate, au constatat aproape 30 de infracţiuni.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, alături de celelalte structuri cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, au acţionat pe raza judeţului, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Poliţiştii au organizat 5 acţiuni punctuale şi au intervenit la 40 de evenimente, dintre care 29 au fost sesizate prin 112. În urma activităţilor, au fost constatate 29 de infracţiuni, 3 persoane fiind depistate în flagrant delict.
De asemenea, au fost aplicate 461 de sancţiuni contraventjonale, în valoare de 108.450 lei şi au fost confiscate bunuri în cuantum de 3.542 lei. În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţişti în domeniul siguranţei rutiere, au fost constatate 3 infracţiuni, au fost reţinute 10 permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

95 de persoane specializate în comiterea de fraude online au fost arestate în timpul Operaţiunii E-Commerce 2018

Operaţiunea E-Commerce, coordonată de Europol, combate fraudele pe internet, produse în absenţa fizică a car-durilor, urmărind să asigure un mediu online mai sigur prin intermediul schimbului de informaţii şi dezvoltării de bune practici între organismele de aplicare a legii şi mediul privat. Operaţiunea a vizat combaterea fraudelor comise în mediul […]