Amenzi drastice pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie în lupta cu COVID-19

0 0

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Politie Judeţean Dambovita, sub coordonarea Inspectoratului General al Politiei Romane, au continuat acţiunile pentru verificarea respectării masurilor impuse in perioada stării de urgenta.
Astăzi, poliţiştii au fost prezenţi pe raza localităţilor Conteşti, Potlogi si Corbii Mari unde, în intervalul orar 11:00-15:00, au controlat 231 de autovehicule şi au legitimat 423 de persoane.
Totodată, in urma neregulilor descoperite, au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale, in valoare de 256.657 de lei si au

indisponibilizat bunuri în cuantum de 3.955 de lei.
Din totalul sanctiunilor aplicate, 91 au fost pentru incalcarea prevederilor art. 1 din Ordonanta Militara nr. 3/2020 privind masurile de prevenire a raspandirii COVID-19, respectiv pentru nerespectarea restrictiilor de circulatie. Alte 41 de sanctiuni au fost aplicate pentru incalcarea prevedeilor O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
În continuare dispozitivele constituite vor fi în strada şi vor desfăşura activităţi pentru menţinerea unui climat de ordine si sig-uranta publica.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Controale în sectorul produselor alimentare de origine nonanimală

În cursul lunii martie 2020, Direcţiile judeţene sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor precum şi a municipiului Bucureşti au efectuat 6.168 de controale în unităţile din industria agroalimentară care desfăşoară activităţi în domenii precum: fabricarea produselor de morărit, a pâinii şi produselor de patiserie, a altor produse alimentare, a băuturilor […]